Тридневнo пътешествиe с каяк в Гърция около остров Диапорос

каяк уикенд в Гърция

Три дена с каяк около остров Диапорос  и скритите лагуни на Ситония в Гърция. Тук наистина може да усетиш как „дивото зове“. Изумрудената вода и дивите плажове, до които може да стигнеш само с каяк, са само малка част от това преживяване. Всичко се допълва със зехтин, калмари, октоподи и прясна риба. Подходящо е за начинаещи.

1-ви ден – Тръгваме от паркинга на Била Люлин на бул.Царица Йоана в 19.00 (часът може да бъде променен след уговорка с групата). Пристигане във Вурвуру (или на къмпинг Лакара)* през нощта, опъване на палатки на брега на морето, гледаме звездите, вечеряме, преспиване и т.н.

2-ри ден – събуждане, кафе, събиране на багаж, подготовка на каяците за плаване, инструктаж. Ще посетим страхотни диви плажове, сред изумрудена вода и всичко е толкова чисто, че чак не вярваш, че е истина. Връщане в къмпинга.

3-ти ден – събуждане, кафе, закуска. Ще направим  разходка към южната част на полуострова и ще се отдадем на плаж, гребане и забавления

4-ти ден – събуждане, кафе закуска, плаж, каяк техники в залива, след което стягаме багажа и около 14 часа отпътуваме за София.

Цена: 230 лв/човек

* От края на май до средата на септември дивото къмпиране е невъзможно в Гърция. През този период спането е на къмпинг Лакара. Нощувките не са включени в цената на пътешествието.

** Ако пътувате със собствен транспорт цената е 180 лв/човек