Двудневно пътешествие с каяк около остров Диапорос

Каяк почивка около Диапорос в Гърция

Два дена с каяци около остров Диапорос и скритите лагуни на Ситония и спане на палатка. Това е перфектното съчетание на активна каяк почивка, с едно бързо, лазурно море. Подходящо е за начинаещи.

Предложението ни за каяк почивката

1-ви ден (петък) – Тръгваме от паркинга в дъното на Била на бул. България в 19.00 ч. (часът може да бъде променен след уговорка с групата). Пристигане във Вурвуру  на плажа Кариди (или на къмпинг Порто Елеа) през нощта, опъване на палатки на брега на морето, гледаме звездите, вечеряме, преспиване и т.н.

2-ри ден (събота) – събуждане, кафе, събиране на багаж, подготовка на лодките за плаване, инструктаж. Ще посетим страхотни диви плажове, сред изумрудена вода и всичко е толкова чисто, че чак не вярваш, че е истина. Връщане в бивака за вечерни забавления.

3-ти ден (неделя)– събуждане, кафе закуска. Плаж или тренировки с каяците в залива до обяд. После стягаме багажа и около 14 часа отпътуваме за София.

* От края на май до средата на септември дивото къмпиране е невъзможно в Гърция. През този период спането е на къмпинг Порто Елеа. Нощувките са около 16 евро за целия уикенд (или по-малко, ако сте двама в палатка) и не са включени в цената на пътешествието.

Цена: 195 лв/човек

Изисква се депозит от 50 лв при записване и 100% доплащане 5 дни преди тръгване.

* Цената включва: транспорт от/до София, обучение, каяци, спасителни жилетки, гребла, водач, палатки, шалтета и дребна бивачна екипировка.

Invalid Displayed Gallery