Фото уикенд с каяци на ез. Керкини, ГърцияWidget area "text-4" not found. Registered widget areas (sidebars) are:
sidebar-1
sidebar-2
sidebar-3
sidebar-4
sidebar-5
sidebar-6
widgets_for_shortcodes
contact
sidebar

Ако искаш да си сигурен, че ще наблюдаваш интересни и най-вече много птици, както и че ще направиш страхотни кадри, тогава езерото Керкини е твоята фото каяк дестинация. То е едно от най-добрите места в Европа за бърдуочинг на около 300 вида птици (розово фламинго, къдроглав пеликан, речни чайки, малък корморан… сигурно и по-големи).  Ние ви предлагаме фото уикенд с най-подходящия начин да се доближите безшумно. Освен това имаме изградена стратегия и план за действие, за достигане на най-добрите места за снимки, без да безпокоим птиците. Бивакът ни ще бъде също, на възможно най-удачното място за възползване от гледка, светлина и звук. За да е пълна картината, понякога с нас е и фотографът-каякар Иван Добрев, като съпътстващ гид и фото съветник.

Предложението ни за фото уикенд на ез. Керкини

Тръгване в събота сутринта в 7.00 от  паркинга в дъното на Била на бул. България. Добре е, да сте си напазарували храна предварително за двата дена. Имаме и удобни магазинчета, но не така добре заредени, в Кресна. Пътуваме до Гърция през гр. Кулата. Езерото е на 30 км след границата. Пътят до там е около 4 часа. Пристигаме на брега езерото, където ще бъде бивакът ни. Разпъваме палатките, приготвяме каяците, взимаме с нас нещо за хапване, кафенце или нещо друго и влизаме в езерото.

Това, което ще последва е много трудно за описание. Все едно да те питат да разкажеш за концерт или театър?! А, хубаво ли беше, какво почувствахте? А? …
Как да го опишеш?! Това е лично преживяване и нерядко извисяване. За сливането с природата и другите подобни,  е ясно, така че да караме нататък и да обобщим:

– жестоко място и гарантирани кадри и птици, без да е стерилно (вземете си допълнително памет-карти)
– два дена каране на туристически каяк, без да е необходимо да имате опит
– бивак сред природата в добра компания, с която можете да си говорите на един език, такъв, където F8 не е клавиш
– удобен транспорт, палатки, шалтета, дребна бивачна екипировка

Цена: 195 лв

Invalid Displayed Gallery