Каяк пътешествие около Ситония, Гърция

с каяк около Ситония

През изминалите години, това пътуване стана най-популярната дълга експедиция за любителите на каяка. Обиколката на полуостров Ситония не е просто още едно пътешествие, което предлагаме. Това е друг свят…

За период от 6 дена, заедно с пътуването до там, ще направим пълна обиколка с каяк (доколкото може да се каже обиколка, когато става въпрос за полуостров) на Ситония. На старта във Вурвуру ще оставим моторните превозни средства, събираме си всичкия багаж в каяците, като се запасяваме с вода и храна за поне 2 дена. Именно на всеки 2 дена ще имаме досег до прясна вода и… студена бира. Финишираме малко преди гр. Никити на плажа на бар „Heaven“. По-добро място, едва ли има за финал…

Всички подробности ще бъдат обсъдени с групата предварително, като: колко храна, вода, дрехи и „какво друго да си взема“. Ще ви изпратим и списък с най-необходимите неща, които е добре да имате, както и можем да ви осигурим някои от тях.

Не е необходим опит. Средното гребане на ден ще е около 30 км, което е напълно във възможностите на човек в добра физическа и психическа кондиция и без опит.

Цена: 390 лв / човек

* Цената включва: транспорт от/до София, обучение, каяци, спасителни жилетки, гребла, водач и дребна бивачна екипировка.