Каяк къмпинг почивка около Порто Куфо за три денаWidget area "text-4" not found. Registered widget areas (sidebars) are:
sidebar-1
sidebar-2
sidebar-3
sidebar-4
sidebar-5
sidebar-6
widgets_for_shortcodes
contact
sidebar

Ще наблягаме на почивката, защото ще е горещо. Бройте го като тридневнa каяк почивка в Гърция на къмпинг, с пълен разплох, мръхтене по плажа, гмуркане с маски и… елементи на гребане. Ще посетим залива на подводниците Порто Куфо и невероятната му таверна Цадзики (Цикадите), Малките Драконови острови и грандиозните скали на Тюленовия залив.

1-ви ден – Тръгваме от паркинга в дъното на Била на бул. България в 19.00 (часът може да бъде променен след уговорка с групата). Пристигане в къмпинга рано сутринта, опъване на палатки на брега на морето, кафе или доспиване, йога или протягане, според настройката…

2-ри ден – подготовка на лодките за плаване, инструктаж, леки упражнения и потегляме на север. Ще посетим малки заливи и китни плажчета. Ще направим кратка почивка, за да се подкрепим и се връщаме в къмпинга. Вечеря, сладки приказки и питиета. Спане.

3-ти ден – подготовка на лодките за плаване, инструктаж, леки упражнения и потегляме на юг. Ще посетим залива на Порто Кофу, за който се твърди, че е паркинг на подводници. Да се надяваме, че както те, така и ние, няма да се безпокоим взаимно. Заливът е с тесен вход, разширява като колба към брега и е опасан с високи, отвесни скали. Когато минаваш с каяка покрай тях направо ще ти се счупи врата, но жилетката го държи…
Ще направим почивка в Порто Куфо в прекрасна таверна (ясас и ямас отвсякъде) и се връщаме в къмпинга. Вечеря и нескончаеми забавления. Спане.

4-ти ден – събуждане, кафе закуска, плаж, стягаме багажа и около 13 часа отпътуваме за София.

* Предвид горещото време, ще влизаме във водата късно след обяд. Гребането ще е около 10 км на ден и се очаква да бъдем във водата около 2-3 часа без напъване.

Цена: 250 лв на човек

**Цената не включва: таксата за къмпинг, която е около 25-30 евро на човек за целия престой (зависи дали сте сами в палатка), храна и вода.

Invalid Displayed Gallery