Великден на о-в Диапорос с каяк и катамаран


Ако искате да прекарате четри дена на необитаем остров достигайки до там с каяк, сега е момента. Ще направим великденски бивак на остров Диапорос.  Ще си направим и удобства, след което през тези дни ще се отдадем на всякакви нескончаеми забавления с и без каяк. Ще изследваме всяко плажче и островче. Ще си направим турнири по петанка, барбут, генерал, диксит и други подобни ролеви и не толкова игри. Ще имаме хубава музика и ще танцуваме, ще плаваме до пристанището, за да си купим риба и скариди, които ще си приготвим в лагера на барбекюто… изобщо ще мръхтим от удоволствие. А, да не забравим… ще се чукаме с яйца и ще се тъпчем до насита с тях.

Тръгваме от паркинга на Била Люлин на бул.Царица Йоана в 19.00 на 13 април (четвъртък) или на 14 април (петък) сутринта в 7.30 според уговорка с групата.

Ще потеглим от плажа Кариди във Вурвуру с целия си багаж до остров Диапорос. С нас ще има и надуваем катамаран, на който може да се повозите, да се понаучите, както и да изпиете по едно разхладително питие. До там е около час спокойно гребане. След като си направим бивака следва горепосочената „програма“ и обиколка на острова и неговите околни.

Ще имате възможност не само за каяк обучение, но и първи, втори и т.н. стъпки във ветроходството с нашия катамаран и капитан. Докато трае пътешествието катамаранът ще е с нас като плаващ бар и кухня, на който можеш да се повозиш, попечеш или да изпиеш разхладително питие. Както и да похапнеш вкусно.

Подходящо е за начинаещи.

Цена: 280 лв/човек

Изисква се депозит от 50 лв при записване и 100% доплащане 5 дни преди тръгване.

* Цената включва: транспорт от/до София, обучение, каяци, спасителни жилетки, гребла, водач, палатки, шалтета и дребна бивачна екипировка.