Тридневни каяк програми в Гърция Архиви - Тудурини БросТудурини Брос

Тридневни каяк програми в Гърция

С каяк и катамаран в Гърция

Пътешествие с каяк и катамаран до залива на подводниците Порто Куфо. Ще спим на див плаж между два залива и с пътека до върха на скалите и невероятна гледка. Ще имате възможност не само за каяк обучение, но и първи, втори и т.н. стъпки във ветроходството с нашия катамаран и капитан. Докато трае пътешествието катамаранът ще е с нас като плаващ бар, на който можеш да се повозиш, попечеш или да изпиеш разхладително питие.

Каяк в района на Порто Куфо, Гърция

Пътешествие до залива на подводниците Порто Куфо, Малките Драконови острови и грандиозните скали на Тюленовия залив. Ще спим на див плаж между два залива и с пътека до върха на скалите и невероятна гледка. Мястото е най-южната точка на полуостров Ситония, Халкидики.

Каяк къмпинг почивка около Порто Куфо за три дена

Ще наблягаме на почивката, защото ще е горещо. Бройте го като тридневнa каяк почивка в Гърция на къмпинг, с пълен разплох, мръхтене по плажа, гмуркане с маски и… елементи на гребане.

Тридневнo пътешествиe с каяк в Гърция около остров Диапорос

Три дена с каяци около остров Диапорос и скритите лагуни на Ситония. Тук наистина може да усетиш как „дивото зове“. Изумрудената вода и дивите плажове, до които може да стигнеш само с каяк, са само малка част от това преживяване. Всичко се допълва със зехтин, калмари, октоподи и прясна риба. Подходящо е за начинаещи.

Каяк в Гърция около остров Амулиани

Три дни на каяк в Гърция е перфектния дълъг уикенд за всеки, който иска да направи едно бързо море, съчетано с плаж на диви места и лежерно гребане около остров Амулиани. Програмата е подходяща за начинаещи.