Каяк програми Архиви - Тудурини БросТудурини Брос

Каяк програми

Каяк около о-в Лефкада и о-в Меганиси

Остров Лефкада (Левкада, Лефкос) е мистичен и желан, като карбоново гребло за каякар.

Обиколка на остров Тасос с каяк

Друго си е да обиколиш остров и да затвориш цикъла. Остров Тасос е много близо до понятието екзотичен остров и обиколката му с каяк дава неподозирани възможности за каране в диви места и скрити плажове.
За период от 6 дена, заедно с пътуването до там, ще направим пълна обиколка с каяк на острова, която е около 100 км.

Каяк около полуостров Пилио (Пелион)

За три дена ще обиколим с каяк най-красивата и насечена брегова линия пълна със скали, поддали се на ерозията….

С каяка около остров Итака

За остров Итака е изписано толкова много, особено от Омир, че каквото и да напишем за там, все едно сме го преписали, а ние не сме такива…

Около островите Скопелос и Скиятос с каяк

Гребане около островите и разглеждане на всичко, което ни се изпречи. Крепости, скрито солено езеро пълно с лебеди, патици и риба, пещери, арки, Мamma Mia и всичко това, само с каяк.

С каяк и катамаран в Гърция

Пътешествие с каяк и катамаран до залива на подводниците Порто Куфо. Ще спим на див плаж между два залива и с пътека до върха на скалите и невероятна гледка. Ще имате възможност не само за каяк обучение, но и първи, втори и т.н. стъпки във ветроходството с нашия катамаран и капитан. Докато трае пътешествието катамаранът ще е с нас като плаващ бар, на който можеш да се повозиш, попечеш или да изпиеш разхладително питие.

Каяк в района на Порто Куфо, Гърция

Пътешествие до залива на подводниците Порто Куфо, Малките Драконови острови и грандиозните скали на Тюленовия залив. Ще спим на див плаж между два залива и с пътека до върха на скалите и невероятна гледка. Мястото е най-южната точка на полуостров Ситония, Халкидики.

Обиколка с каяци около остров Лефкада

Остров Лефкада (Левкада, Лефкос) е мистичен и желан, като карбоново гребло за каякар. Името на острова означава „бяло“, което се отнася най-вече за скалите в южната му част… и не само. Родно място е на писателя и поета Аристотелис Валаоритис, чиито творби са героични и революционни, изпълнени със свръхестествени елементи и алегории, клонящи към романтизма. Понеже не е преведен на […]

Двудневно пътешествие с каяк около остров Диапорос

всеки уикенд

Два дена с каяци около остров Диапорос и скритите лагуни на Ситония. Това е перфектното съчетание на активна почивка, с едно бързо, лазурно море. Подходящо е за начинаещи.

Обиколка с каяци на остров Меганиси, Гърция

Островът е се намира на около 5 км източно от остров Лефкада, Йонийско море. Известен още като „Острова на моряците“, Меганиси е непознат „рай“, както казват гърците: „цисто хевън“.