Каяк в България Архиви - Тудурини БросТудурини Брос

Каяк в България

Каяк приключение по островите на река Дунав

Четири дни каране на каяк по река Дунав си е вече истинско приключение. Ще спим на палатки на необитаеми острови, като всичкия багаж ще е с нас в лодките. Разстоянието, което ще изгребем за ден е умерено и подходящо за начинаещи. Ще палим огън, ще помързелуваме тук-там, ще си направим снимки, ще видим много и всякакви птици… и най-вече ще си изкараме добре.

Каяк ваканция с фотографска и „птичарска“ насоченост, по островите на река Дунав

Тази експедиционна програма е вдъхновена от екстремния фотограф Владо Донков. Целите са ясни: всеки ден на различно място, по възможност остров. Искаме да снимаме… всичко. И да  наблюдаваме  всякакви птици. Всичкия багаж ще е с нас в каяците и няма да имаме съпорт по брега. Организирането на една фото ваканция е пътешествие, което изисква прецизно планиране и […]

Двудневнo каяк пътешествиe по островите на река Дунав

Два дена каране на каяк по река Дунав, съчетани с преспиване на палатки на див остров. Ще видим много птици, ще плажуваме на пустинни плажове, ще имаме страхотен огън, ще изпратим залези и ще посрещнем изгреви… според предпочитанията. Гребането е умерено и подходящо за начинаещи.

Двудневнo пътешествиe с каяк на Беглик и Широка поляна

Два дена ще караме каяк в най-красивите родопски язовири – Беглик и Широка поляна. Ще влезем в скрити заливи, ще дишаме въздух, а не заместители и ще видим гората и планината такива, каквито не сте ги виждали никога. Сочна, зелена, панинска растителност, скрити между дърветата родопски поляни, прохлада и спокойствие е едната страна. Другата се нарича кеф и разнообразие.

Еднодневни излети с туристически каяк на яз. Огняново

Ако не сте опитвали каяк или искате да разпуснете сред природата вместо фитнес, то еднодневния излет на яз. Огняново е за вас. Може да дойдете със семейството си и да направим пикник, съчетан с каране на каяк. Няма възрастова граница, а за децата е безплатно.

Тридневни пътешествия с каяк по родопските язовири

Три дена ще караме каяк в най-красивите родопски язовири – Беглик и Широка поляна. Ще си направим страхотни снимки на места, на които можеш да влезеш само с каяк. Това е усещане, за докосване до нещо, от което ти се иска да запееш. Ако не можеш да пееш, то поне пърхъщата радост в гърдите ще го компенсира.

Тридневни каяк пътешествия по островите на река Дунав

Три дена каране на каяк по река Дунав, си е вече истинско приключение. Ще спим на палатки на необитаеми острови, като всичкия багаж ще е с нас в лодките. Разстоянието, което ще изгребем за ден е умерено и подходящо за начинаещи. Ще палим огън, ще помързелуваме тук-там, ще си направим снимки, ще видим много и всякакви птици… и най-вече ще си изкараме добре.