Рафтинг Архиви - Тудурини БросТудурини Брос

Рафтинг

Рафтинг в Босна на 3 реки за 7 дни

Трите перли на Босна – реките Неретва, Уна и Тара в едно неповторимо рафтинг пътешествие за 7 дни.