Каним всички другари, приятели и наши хора, познати и непознати, странни и пространни на първото по рода си състезание с туристически каяци за любители и ентусиасти – Tudurini Bros Kayak Open

11 май (неделя) 2014

10.00 часа на езерото Панчарево, плажа под ресторант Лодките.

Състезанието ще е за време, с елементи на воден слалом в спокойна вода и ще се проведе в следните категории:

  • К1 мъже
  • К1 жени
  • К2 безразборно (мъже, жени и… това е)
  • К2 фемили (възрастен с дете)
  • К2 с домашен любимец

Екипировката (каяци и жилетки) ще бъде осигурена от организаторите, сиреч ние. Каяците ще бъдат – К1 Prijon Calabria и К2 Prijon Excursion, което ще изключи всякакви спекулации относно това, че видиш ли, неговата (нейната или тяхната) лодка е по-бърза. Така че, всичко ще зависи единствено от задгребловото устройство. Разбира се, лодките ще се различват по-цвят, за да има някаква интрига.

Всеки е добре дошъл да участва, без оглед на това дали има опит или не.

Наградите са страхотни и си заслужават всеки мокър ръкав.

По време на празника ще покажем различни каяци за спокойна и бърза вода, като всеки ще може да ги тества безплатно в рамките на събитието. От нашите инструктури ще научите повече за каяка като спорт и начин за развлечение през свободното време. Ще направим атрактивни и не толкова, демонстрации и фортиции, включващи техники на гребане, наклони, самоспасяване и ескимоско преобръщане. Ще отговаряме на всякакви въпроси в различни области на каяка и живота като цяло, но най-важното е, че ще си направим супер купон!

За тези, които искат просто да гледат и да помързелуват, на поляните пред заведението ще има чадъри, прохладни сенки, детски кът за малките каякарчета и студена бира.